Specialist in ontwerp en bouw van Joomla websites

Speciaal voor kleine en startende ondernemers

Contact

Webwijd Webservices
voor uw Joomla website
Kerkstraat 21,
5313 AP Nieuwaal
tel 0418-564130
mob 06-54765442
E-mail: info@webwijd.nl
KvK nr  30255507

Testimonials

Post Message

Title:
Name:
E-mail:
Content:
Image Verification: Captcha Image Reload Image
   
 

KARIN MENK: HOLLAND EXPAT SERVICES

Voor mijn nieuwe bedrijf Holland Expat Services dat persoonlijke en praktische ondersteuning levert aan expatriates, was ik op zoek naar hulp bij het maken van een website.

Maridadi wees mij op Webwijd. Rien de Weerd zou zelfs een behoorlijke digibeet als ik kunnen leren zelf een website in te vullen en te onderhouden. 

Nu, dat is gelukt ! In twee weken tijd was de site van Holland Expat Services in de lucht. Met hulp en alle tips en instructie van Rien kan ik nu  zelf de site verder ontwikkelen en onderhouden. 

Dank!

Karin Menk

www.hollandexpatservices.com

 

woensdag 23 maart 2011

Linda Hasselaar: Leuk om het zelf te doen

Mijn website moest veranderd worden en zocht naar een manier om het zelf te doen. Ik herinnerde mij dat Rien wel hulp kon bieden bij het maken van websites. Die hulp is geboden en er is een mooie site uit gekomen. Het ging er ook om dat ik er zelf een verandering in aan kon brengen, doormiddel van een cursus hoe dat allemaal te doen is het voor mij heel plezierig dit waar te maken. Erg leuk. De samenwerking is prettig met Rien en je kan alles vragen ook al was je het weer vergeten hoe het moest. Hij gaf je duidelijk en goed uitvoerbare instrukties. Door te doen leer je het je eigen maken.Ik ben hier erg blij mee het zelf te kunnen. Smile 

 

 

vrijdag 25 februari 2011

Hetty Bloemen: Joomla ook voor de straatkinderen

Activiteiten binnen de stichting Upendo Daima Nederland worden uitgevoerd door vrijwilligers. En.. Rien de Weerd was zo’n vrijwilliger.

Upendo Daima zet zich in voor de straatkinderen van Mwanza in Tanzania.

Onze oude website gemaakt door Rien, voldeed niet meer. Wij waren te afhankelijk van de webmaster om teksten aan te passen, dat was tijdrovend en frustrerend. Rien heeft ons geholpen met het raamwerk van een nieuwe site,  welke we na een korte cursus Joomla bij hem thuis verder konden uitbouwen en invullen. Wij zijn erg blij dat we de site nu zelf kunnen bewerken zodat we het nieuws  en de foto’s uit Tanzania er meteen op kunnen zetten.Rien, hartelijk dank hiervoor en ..dit is pas maatschappelijk verantwoord ondernemen, dat je naast je commerciële sites ook ruimte hebt gemaakt voor ideële doelen. Kijkt u ook eens naar www.upendodaima.nl

 

donderdag 04 november 2010

Jacqueline de Vries: Aanrader!

Bij de start van mijn bedrijf heb ik met behulp van Webwijd binnen een middag mijn nieuwe website opgezet. Al mijn wensen heb ik in kunnen brengen en onder de deskundige leiding van Rien de Weerd was mijn website al heel snel on-line! Rien is goed op de hoogte van wat je wel en niet kunt opnemen op je website en kan daarin perfect adviseren.Inmiddels heb ik ook een korte cursus gevolgd bij Webwijd om mijn website zelf bij te kunnen houden. Op een rustige en prettige manier liet Rien aan de hand van korte oefeningen zien hoe je zelf teksten en foto’s kunt bijplaatsen etc. Als ZZP’er ben ik erg blij met de deskundigheid van Rien en zijn prettige manier van ondersteunen. Ik kan iedere startende of kleine ondernemer aanraden met Webwijd in zee te gaan!

Jacqueline de Vries Accomplish Office Support

Website: www.accomplish-office.nl

vrijdag 15 oktober 2010

Barbara van Oort: De Therapeute

Toen mijn oude website geoptimaliseerd moest worden, kreeg ik de tip om eens met Rien contact op te nemen. Dat heeft geresulteerd in een prachtige nieuwe website, die ondanks de aanpassingen toch de oude uitstraling heeft gehouden. Een nieuwe website in een vertrouwd jasje dus! Voor mij heel belangrijk, en ik ben blij dat Rien dit op deze manier heeft weten te realiseren. De cursus om de website te onderhouden is zelfs bij mij, digibeet eerste klas, goed binnengekomen. Zodat ik met plezier aanpassingen doe, maar weet dat ik indien nodig kan terugvallen op Webwijd. En dat is heel prettig!

Website: www.detherapeute.nl

dinsdag 12 oktober 2010

Ingrid Verhoeven: Vocality

Voor ons, zingende vrouwen bij Vocality, heeft Rien een prachtige website gemaakt. We zijn er nog steeds erg blij mee. In overleg werd de inhoud samengesteld en weer aangepast. Eén persoon is opgeleid door Rien om zelf wijzigingen in de tekst of artikelen aan te brengen. En kom je er niet uit, dan is Rien altijd bereid vragen te beantwoorden. Wij kunnen Rien dan ook van harte aanbevelen!

Website: www.vocality.nl

maandag 11 oktober 2010

buroteta: Openbare Verlichting

hallo, ik ben Lucas Tetelepta en sinds kort gestart met een eigen onderneming www.buroteta.nl en daar hoort natuurlijk een mooie website bij. Zoals je kunt zien is dat goed gelukt mede door de inbreng van Webwijd Webdesigner Rien. We zijn er nog niet helemaal klaar mee,maar rien is altijd bereid om ons verder te helpen. Mijn vrouw Jitske heeft bij hem de cursus gedaan om de site zelf bij te houden en ook zij kan altijd met vragen bij hem terecht,dat heet: goede nazorg.

Website: www.buroteta.nl

dinsdag 05 oktober 2010

Ingeborg Koot: IKorganiseer

Rien heeft mijn bestaande website omgezet naar een Joomla omgeving. Nu kan ik de mutaties zelf bijhouden. Ik ben vooral blij met de nieuwsbrief module die Joomla biedt. De rust en het geduld van Rien om Joomla-technische zaken uit te leggen waardeer ik het meest. En Rien is altijd bereid zich te verdiepen in speciale verdiepingsvragen. Maar, een website liefhebber zal ik nooit worden. Dus als ik geen puf of tijd heb, dan verzorgt Rien gewoon de, vooral vormgeving achtige, mutaties voor mij.

Website: www.ikorganiseer.nl

vrijdag 01 oktober 2010

Marleen Holtkamp: Montas ordening en coaching

Begin dit jaar ben ik met Rien in contact gekomen en heb mijn wensen voor ombouwen van mijn bestaande website naar CMS systeem bij hem neergelegd. Het nabouwen van een bestaande website bleek veel meer werk dan het bouwen van een nieuwe website, maar Rien heeft hier veel tijd en energie in gestoken.

Ik ben niet snel tevreden, dat heeft Rien gemerkt, maar Rien geeft niet snel op en doet veel moeite om ook nieuwe mogelijkheden te ontdekken en in te voeren. Het resultaat is er zeker naar: www.montasordening.nl

Naast het bouwen van de website heeft Rien mij ook vertrouwd gemaakt met het werken met Joomla. CMS geeft mij nu veel meer mogelijkheden om mijn eigen website up-to-date te houden en wijzigingen aan te brengen.

Inmiddels heb ik al veel mensen naar Rien doorverwezen en dat zal ik blijven doen.

Website: www.montasordening.nl

woensdag 29 september 2010

 

Aantal # 

Joomla website

smartphone

Mobiele weergave

desktop
Desktop weergave

Webwijd Webservices - specialist in ontwerp en bouw van Joomla websites