Specialist in ontwerp en bouw van Joomla websites

Speciaal voor kleine en startende ondernemers

Contact

Webwijd Webservices
voor uw Joomla website
Kerkstraat 21,
5313 AP Nieuwaal
tel 0418-564130
mob 06-54765442
E-mail: info@webwijd.nl
KvK nr  30255507

Meer over Joomla

Wat is Joomla!?

Joomla! is een content management system (CMS), zeg maar een websitebeheer programma.
Je website kan via Internet zonder HTML- of andere programmeerkennis worden bijgewerkt.

 Je Joomla! website bewerk je via je browser zonder extra software te hoeven installeren, dat kan dus via iedere computer met een Internet aansluiting.

Je kunt eenvoudig tekst, plaatjes en links opnemen, daarnaast kan je de website uitbreiden met verschillende modules en componenten. Net als andere CMS programma's houdt Joomla! de vormgeving en de inhoud van elkaar gescheiden en voert de gegevens in een database in. Hierdoor is het mogelijk je Joomla!-website met meerdere mensen te onderhouden, zonder dat ze aan de vormgeving kunnen sleutelen.

Waarom Joomla!?
Joomla! is een gratis en zeer krachtig CMS systeem met ontzettend veel functies, en indien je het systeem een beetje leert kennen, met veel gebruikersgemak. En omdat er heel veel programmeurs aan werken wordt het goed doorontwikkeld. Ook worden er veel extra componenten (software die je aan je Joomla! website kunt koppelen) voor geschreven.

Componenten
Er kunnen extra componenten aan Joomla worden toegevoegd, denk hierbij aan een forum, gastenboek, online reservering, shops en nog veel meer andere praktische uitbreidingen op de Joomla! site. Graag zijn wij je behulpzaam bij de installatie (vraag naar de voorwaarden).

Joomla website

smartphone

Mobiele weergave

desktop
Desktop weergave

Webwijd Webservices - specialist in ontwerp en bouw van Joomla websites