Specialist in ontwerp en bouw van Joomla websites

Speciaal voor kleine en startende ondernemers

Contact

Webwijd Webservices
voor uw Joomla website
Kerkstraat 21,
5313 AP Nieuwaal
tel 0418-564130
mob 06-54765442
E-mail: info@webwijd.nl
KvK nr  30255507

Een Mobiele Joomla Website.

Een mobiele website lijkt in veel opzichten op een 'gewone' website maar heeft grote voordelen voor de mobiele bezoeker. Een van de belangrijkste voordelen is de gebruikerservaring. Wanneer je vanaf een smartphone een gewone website bezoekt kan dat een frustrerende ervaring zijn. Er moet veel in- en uitgezoomd worden en het kan allemaal erg priegelig aanvoelen. De mobiele website is speciaal ontworpen en geoptimaliseerd voor een kleiner scherm, hetgeen de gebruikerservaring zeker ten goede komt. De benodigde informatie zal makkelijker te vinden en beter te bekijken zijn.

Een ander groot voordeel van een mobiele (Joomla) website is de snelheid waarmee gebrowsd kan worden. De grafische elementen van de mobiele website zijn aangepast zodat ze sneller laden, daardoor heeft de bezoeker minder last van een trage internetverbinding.

Het bereik van een mobiele website wordt door de grote hoeveelheid Nederlandse smartphone gebruikers ook alsmaar groter. De mobiele website is vanaf elk smartphone toestel met internetverbinding te bezoeken. Omdat de mobiele website platformonafhankelijk is hoeft de website ook maar een keer ontwikkeld te worden.

Verder is de mobiele website makkelijk te onderhouden, heeft de mobiele website een levensduur die vergelijkbaar is met de 'gewone' website en wordt de mobiele website ook gevonden door zoekmachines.

Test gerust eens deze website uit. Door op "mobiele website" te klikken en daarna je scherm te versmallen zie je hoe het scherm zich vanzelf aanpast. Je kunt weer terug naar het standaardscherm door op de desktop afbeelding te klikken. Vanzelfsprekend kun deze site ook op je smartphone of i-phone bekijken!

Webwijd vertelt je graag meer over de mogelijkheden van een mobiele Joomla-website.

Joomla website

smartphone

Mobiele weergave

desktop
Desktop weergave

Webwijd Webservices - specialist in ontwerp en bouw van Joomla websites