Specialist in ontwerp en bouw van Joomla websites

Speciaal voor kleine en startende ondernemers

Contact

Webwijd Webservices
voor uw Joomla website
Kerkstraat 21,
5313 AP Nieuwaal
tel 0418-564130
mob 06-54765442
E-mail: info@webwijd.nl
KvK nr  30255507

Even kennis maken met je Joomla specialist.

De drijvende kracht achter Webwijd Webservices is Rien de Weerd.

Na een lange periode actief geweest te zijn als  inkoop-manager bij een internationale groothandel in staal is hij na zijn  (vervroegde) pensionering in 2003 als hobby begonnen met het maken van websites voor vrienden en bekenden.

joomla website bouwenEind 2008 had Rien inmiddels zoveel ervaring opgedaan, dat hij besloot van zijn hobby zijn werk te maken en  een eigen bedrijf te beginnen.
De eerste opdrachten zijn vanaf begin 2009 in een vlot tempo binnengelopen  en tot volle tevredenheid van de klanten uitgevoerd.

Omdat  klanten regelmatig de wens te kennen gaven zelf hun website te willen bijhouden is Rien zich vanaf begin 2009 gaan specialiseren in het bouwen van systemen volgens CMS (Content Management System).

Hij heeft zich daarbij gespecialiseerd in het CMS van Joomla!  Dit vermaarde systeem is de motor achter zo'n 20 miljoen sites wereldwijd en het eind van de groei is nog lang niet in zicht. Het is relatief gemakkelijk te gebruiken en kan worden uitgebreid met een grote hoeveelheid extra functies. Bovendien is de software open source, welke gratis beschikbaar is en voortdurend wordt doorontwikkeld door een internationaal team van vrijwilligers.

Rien voelt zich heel erg betrokken bij het wel en wee van zijn klanten, veelal ZZP'ers, die het zich zeker in deze moeilijke tijden niet kunnen permiteren torenhoge bedragen uit te geven aan dure websites. Door te werken met geavanceerde software en niet duur te adverteren kunnen de kosten laag worden gehouden en daardoor zeer concurrerende tarieven worden gehanteerd.

Telkens is het maken van een website weer een enorme uitdaging voor Rien. Zijn grootste voldoening is bij het afronden van een project een tevreden klant achter te laten. Acquisitie is niet nodig, dat doen zijn klanten voor hem!  (Zie ook testimonials).
Rien hoopt snel een afspraak met je te kunnen maken!

Joomla website

smartphone

Mobiele weergave

desktop
Desktop weergave

Webwijd Webservices - specialist in ontwerp en bouw van Joomla websites