Specialist in ontwerp en bouw van Joomla websites

Speciaal voor kleine en startende ondernemers

Contact

Webwijd Webservices
voor uw Joomla website
Kerkstraat 21,
5313 AP Nieuwaal
tel 0418-564130
mob 06-54765442
E-mail: info@webwijd.nl
KvK nr  30255507

Blogs op je Joomla website

De definitie van een blog luidt als volgt:

Een weblog, ook wel blog genoemd, is een website waarop regelmatig - soms meerdere keren per dag - nieuwe bijdragen verschijnen.

Wie een weblog bezoekt, treft dan ook op de voorpagina de recentste bijdrage(n) aan. De auteur, ook wel blogger genoemd, biedt in feite een logboek van informatie die hij wil delen met zijn publiek, de bezoekers van zijn weblog.

In een blog deelt een webmaster zijn kennis over een bepaald onderwerp. Door de grote hoeveelheid content en het continu toevoegen hiervan behalen blogs makkelijker goede posities in de zoekmachines dan commerciele websites. Ook het vergaren van links is voor blogs vele malen makkelijker dan voor commerciele websites. Blogs bieden nieuwswaardige en meestal inhoudelijk goede content over een bepaald onderwerp en verzamelen daardoor op natuurlijke wijze links. Men is bereid naar deze content te verwijzen. Buiten dat is het gebruikelijk, dat bloggers vaak naar elkaar linken. Doordat een blogger geen commerciele website is, is de gunningsfactor bij de meeste webmasters hoger dan wanneer het een commerciele website betreft.

Bovenstaande feiten maken het voor een commerciele website interessant om een blog op de wesite of op een apart domein te starten.
Door het impleteren van een blog op een commerciele website kan de gehele website worden versterkt door de toegevoegde waarde die het blog met zich meebrengt. Dat zijn niet alleen de links die het blog op natuurlijke wijze zal verzamelen, maar ook de actuele en themagerichte content op het blog.

Als je ervoor kiest om jouw blog op een eigen domein te lanceren, heb je de mogelijkheid jouw commerciele website te pushen door vanuit de themagerelateerde content met een consequent geoptimaliseerde linktekst te linken.

Webwijd kan assisteren bij het opzetten van een blog op je eigen site,  een apart domein of bijvoorbeeld bij (Google) blogspot.com.
Vraag naar de voorwaarden
!

Joomla website

smartphone

Mobiele weergave

desktop
Desktop weergave

Webwijd Webservices - specialist in ontwerp en bouw van Joomla websites